Publisert Legg igjen en kommentar

10 gode grunner til å velge elsykkel

 1. Du sykler både raskere og lettere.

  De aller færreste elsyklister blir slitne, selv over lange distanser. Med elsykkel føles det som om du har medvind hele vegen. Akselerering blir en lek, og i tett trafikk og rushtid kan elsyklister også glede seg over at det kan gå raskere enn både bil- og kollektivtrafikk.

 2. Oppoverbakke er ingen hindring

  Den elektriske motoren hjelper deg opp i bakkene. Det går både fortere og lettere å sykle i oppoverbakke.

 3. Du blir ikke så svett

  Elsykkelen gjør det lett å sykle både bortover og oppover. Du slipper å dusje og kan reise dit du skal ferdig antrukket. Elsykkel er perfekt for å sykle til og fra jobb.

 4. Du sykler mer

  Elsykkelen gjør terskelen for å bruke sykkel lavere. Undersøkelser viser at elsyklister sykler mer enn vanlige syklister; faktisk hele 70% mer. Du kan jo sykle akkurat dit du vil, uten å bekymre deg om du orker eller er sprek nok.

 5. Du kan ta med barna

  Med elektrisk drahjelp blir det ikke tungt å sykle selv om du har barn i barnesetet eller i sykkelvogna.

 6. Du slipper å sitte i kø og lete etter parkeringsplass

  Med elsykkel sykler du elegant forbi køer og du slipper å bruke unødig tid på å lete etter parkeringsplass. Det er fullt mulig å sykle til jobben selv om avstanden er over 10km og du trenger ikke engang være svett når du kommer fram.

 7. Du senker terskelen for å ta i bruk sykkel

  Brukere av elsykkel snakker ofte om den gode følelsen av å ta sykkelen i bruk. Grunnen er enkelt og greit at elsykkel er både lettvint og gøy. Derfor er sjansen større for at man hiver seg på sykkelen fremfor å ta bilen.

 8. Du sparer penger

  Hvis elsykkelen bidrar til at du ikke trenger å eie bil, har du spart store summer. Bor du for eksempel 10 kilometer fra arbeidsplassen, kommer du raskt på jobb med elsykkel. Du slipper å betale for dyre parkeringsplasser, bompenger og drivstoff. På alle områder du erstatter bilbruk med elsykkel vil du spare penger.

 9. Du sparer miljøet

  En elsykker har null partikkelutslipp og svært lavt energiforbruk sammenliknet med biler. For hver person som bytter fra bil til elsykkel, spares miljøet for store mengder klimagassutslipp og lokal luftforurensning.

 10. Du sprer godt humør

  Med en elsykkel vekker du positiv oppmerksomhet. Elsykkel er effektiv, lett og morsom å bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *