Publisert Legg igjen en kommentar

Hva gjør du hvis sykkelen blir stjålet?

Noe av det første man vanligvis gjør hvis sykkelen blir stjålet er å gå til Politiet for å anmelde forholdet. Hos Politiet vil du ganske raskt få spørsmål om sykkelen har vært registrert i et FG-godkjent register. Da gjelder det at du har gjort hjemmeleksa di på forhånd og med trygghet kan svare JA på det spørsmålet. Sannsynligheten for at du får sykkelen tilbake er betydelig høyere hvis den har vært registrert.


BitBike er forhandler for Bikemember og kan gi deg som kunde hos oss ett års gratis medlemsskap i BikeMembers forsikringsgodkjente sykkelregister. Du vil da få gratis tilsendt et lett gjenkjennelig oblat som du fester på sykkelen. Med oblatet vil Politiet raskt finne tak i deg som rettmessig eier hvis sykkelen blir funnet igjen etter å ha vært stjålet. Registrerer du sykkelen hos Bikemember vil du også få opptil 2000,- kr i rabatt på sykkelforsikringen.

Se her hvordan Bikemember fungerer:

Slik kommer du igang:

Send en epost til support@bitbike.no og spør om rabattkode for medlemskap i BikeMember. Du vil da få tilsendt en rabattkode fra oss som gir deg ett års gratis medlemskap på bikemember.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *