Publisert 2 kommentarer

Bafang M400, Max 8Fun

Bafang M400 er en smart og stillegående midtmotor med momentsensor og to hastighetssensorer. Momentsensoren registrerer kontinuerlig hvor hardt du trør slik at motoren automatisk kan regulere effekt ut fra faktisk behov. Sammen med hastighetssensorene vil du oppleve at effekten øker betydelig når hastigheten blir lavere og du skal opp tunge bakker eller skal trekke tung last. Motoren har en gjennomsnittlig ytelse på 250W, men ved behov i tunge oppoverbakker vil du oppleve en effekt som er betydelig høyere enn det. Dreiemomentet er på inntil 80 Nm og garanterer deg nok kraft når du trenger det. Controlleren er også smart nok til å registrere når du gearer opp eller ned, og vil automatisk senke effekten et lite sekund for å skåne kjede og tannhjul for ekstra slitasje.

Motoren er generelt stillegående og gir aldri mer lyd enn 55 dB. Anbefalt temperatur for bruk er mellom -20℃ og 45℃.

LCD-skjermen gir deg all viktig informasjon og kan leses både i sollys og i mørke. Kontrollpanelet er også særdeles robust og enkel å bruke. Med flere store knapper har man enklere tilgang til de mest brukte funksjonene. Både motor, kontrollpanel og LCD-skjerm er vanntett og støvtett inntil beskyttelsesklasse IP65 (100% støvtett og tåler spyling fra alle kanter).

Alle BitBikes sykler i Bafang-serien kommer med lovpålagt fartssperre som gjør at motoren kutter ved 25 km/t. Denne grensen kan du imidlertid på egen hånd endre selv til en høyere eller lavere verdi ved å taste en kode i kontrollpanelet. Les instruksjonsmanualen for nærmere informasjon om dette.

Les brukerveiledning for display (pdf):

Bafang Max Drive Display Manual

Les instruksjonsmanual for Bafang Max Drive (pdf):

Bafang Max Drive System User Manual

2 kommentarer på “Bafang M400, Max 8Fun

 1. Hei
  Visst jeg kjøper Elsykkel fra dere, hva skjer visst det er noe feil med sykkelen, må den sendes langt avgårde ? Er det garanti på sykkelen?

  1. Hei Linda,

   Hvis det blir feil på sykkelen pleier vi vanligvis å sette deg i kontakt med et sykkelverksted i nærheten der du bor. Hvis det ikke lar seg gjøre og det er en alvorlig feil så erstatter vi sykkelen med en ny.

   Det er et års garanti på alt elektrisk utstyr på sykkelen. I tillegg har vi 90 dagers fornøydhetsgaranti som gjør at du kan sende sykkelen tilbake til oss og få pengene igjen hvis du ikke er fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *